Schrijf u in voor de masterclass Fintech & Blockchain

Naomi Vreeburg

07-04-2017 13:00:28

Nederland , Amsterdam, 30-10-09 buluitreiking MBSip ,uva , foto;ineke oostveen

[ADVERTORIAL] Alles weten over blockchain en de consequenties van de technologie voor bedrijven? Volg deze interactieve tweedaagse masterclass!

Blockchain wordt een van de grootste IT-revoluties sinds de opkomst van het internet genoemd. En experts weten het zeker: het is een kwestie van tijd voor het zover is dat dit baanbrekende systeem banken overbodig gaat maken. Wat heeft deze technologie voor gevolgen voor bedrijven en organisaties?

Antwoord op onder andere deze vraag krijgt u tijdens de tweedaagse, interactieve opleiding Fintech & Blockchain van de Universiteit van Amsterdam in masterclasssamenwerking met Elsevier. Dit gebeurt onder leiding van niemand minder dan David Yermach, professor aan de New York University, Stern en dé specialist op het gebied van bitcoin en blockchain. (Zie foto hiernaast.)

De Engelstalige masterclass zal plaatsvinden op 30 en 31 mei. Uw investering: € 1795,-. U kunt zich via deze link inschrijven. U krijgt 10 procent korting wanneer u bij de vraag ‘Bent u abonnee Elsevier,…. ‘JA’ aanvinkt en vervolgens ‘relatiekorting’ in het open veld invult.

Meer informatie? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met Mayra Smit: [email protected].Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Mens

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis