Techionista: geen geile bananeneterij op social

KIJK-redactie

2016-05-15 13:00:39

bananen

Elke week bespreekt Vivianne Bendermacher, ex-hoofdredacteur van KIJK en ‘techionista’, een gadget, app of tech-ontwikkeling op onze site. Deze keer: geen bananenerotiek meer op sociale media.

Slecht nieuws voor bananenminnende Chinezen: in China mag het ge(i)le fruit niet meer op een erotische wijze worden genuttigd in livestreams. Overigens liggen niet alleen bananen onder vuur: ook jarretels en sexy kousen (of een combinatie van dat alles) zijn uit den boze.

Toegegeven: bananen zijn natuurlijk ook wel erg suggestief. Die kromme jongens zijn de hakbijl aan de stam van het fatsoen. Zeker wanneer al likkend en kreunend oraal naar binnen gewerkt door knappe deernes op pikante livestreamingsites. Dat gezegd hebbende: hoe zou het zitten met raketjes? Ik ga Ola aanschrijven. Dat gelurk aan ijslollies… zou ook verboden moeten worden!

via GIPHY

Meer weten? Check dit BBC-bericht.

Meer nieuws over apps, big data, gadgets, quantified self, wearables, robotica en social media? Bezoek Vivianne’s weblog Techionista!


Meer Mens

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.