Win het boek De Nazi moordfabrieken

Laurien Onderwater

19-05-2017 09:00:04

Nazi moordfabrieken

Het boek De Nazi moordfabrieken bevat meer dan 900 foto’s van de vernietigingskampen Sobibor, Belzec, Treblinka en Chelmno. KIJK geeft een exemplaar van dit indrukwekkende boek weg.

In het 472 pagina’s tellende boek De Nazi moordfabrieken deelt auteur Ton Roozeboom ruim 900 foto’s, archeologisch onderbouwde illustraties en plattegronden van vier grote vernietigingskampen: Sobibor, Belzec, Treblinka en Chelmno. In deze kampen zijn naar schatting meer dan 2 miljoen mensen omgekomen.

De meeste foto’s in het boek zijn nog nooit eerder getoond. Daarnaast bevat De Nazi moordfabrieken ook nooit eerder gepubliceerde getuigenverklaringen. Wat tot slot dit boek erg bijzonder maakt: Jules Schelvis schreef het laatste hoofdstuk. Hij was de laatste in Nederland woonachtige overlevende van kamp Sobibor.

KIJK mag een exemplaar van dit aangrijpende boek weggeven. Om kans te maken, hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Tot en met 28 mei kun je meedoen aan de winactie.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Mens

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis