Bizar algenpak levert drie maaltijden per dag

Marysa van den Berg

2013-08-17 16:00:23

Het ziet er een beetje creepy uit, maar met een wirwar van buisjes op je hoofd en lijf heb je altijd je eigen gekweekte algenpopulatie bij de hand. Handig als snack tussendoor.

De algaculture symbiosis suit doet je haast lijken op een groen uitgeslagen Borg uit Star Trek. Het pak bevat algen die via buisjes voor je mond van koolstofdioxide worden voorzien. Het benodigde zonlicht krijgen ze wanneer je buiten loopt (als je durft!).

Volgens ontwerpers Michael Burton en Michiko Nitta is het algenpak niet alleen maar enorm bizar, maar het heeft ook nog een doel: de algenkolonie biedt drie maaltijden per dag. Voor de liefhebbers dan…

algaculture 3

Algaculture 2

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Beeld: Algaculture


Meer Nieuws

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.