Een klikbril, een handige ijsschep en een TIE Fighter-lamp

KIJK-redactie

19-07-2018 10:59:32

TIE Fighter

Een zonnebril met ingebouwde camera, een ijsschep met ingebouwde warmte-element, en een toffe TIE Fighter Desk Lamp: een selectie uit de gadgets die we bespreken in KIJK 8/2018.

Meltdown

Een ijsschep met ingebouwd warmte-element. Da’s eigenlijk alles wat er over de EasiChef te vertellen valt. Je hoeft niet langer als een wildeman op een verse bak stracciatella in te beuken, maar smelt er soepel en sierlijk je welverdiende balletjes uit. We leven in de toekomst, lieve mensen. We leven in de toekomst.

IJskoud bestellen op: www.easichef.net.

Klikbril

Een zonnebril met ingebouwde camera, die de geschoten foto’s en video’s meteen deelt via Snapchat. Inderdaad, het bestond al. Maar deze nieuwe Spectacles-kijkglazen hebben wel een opknapbeurt gehad: ze kregen nieuwe kleurtjes, ze werden waterbestendig, ze kregen snellere verbindingen, ze werden dunner en lichter, ze kregen betere microfoontjes… en ze werden 25 euro duurder. Maar wees gerust: verder loop je er gewoon nog altijd precies evenzeer mee voor paal.

Voor 175 euro op www.spectacles.com.

The light side

Hij haalt zijn kracht misschien niet uit een tweetal ionaandrijvingsmotoren (maar uit een gewone USB-kabel), hij is misschien niet 6,3 meter lang (maar gewoon 60 centimeter hoog), hij schiet misschien niet met LS-1- laserkanonnen (maar gewoon met lichtbundels) en hij dient misschien niet het Galactische Keizerrijk (maar gewoon de saaie kantoorklerk). Maar verder is deze TIE Fighter Desk Lamp heus bijna even vet als zo’n ruimtejager uit Star Wars.

Kost je 57 imperial credits op www.firebox.com.

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws