Het einde van de handdoek?

VB

24-04-2014 16:00:11

Vergeet na het douchen de handdoek, maar doe een Hans Klokje en föhn je voortaan droog. Dat is het idee achter The Body Dryer.

Of de makers van The Body Dryer aan smetvrees leiden, is niet bekend. Wel hebben ze het ding bedacht om korte metten te maken met de kolonies bacteriën in badhanddoeken (zeker na hergebruik).

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

In 30 seconden droog

Het apparaat heeft wat weg van een weegschaal, maar stuwt warme (en desgewenst ook koudere lucht) vanaf je tenen over je lijf om zo al het water van je af te blazen. Volgens de makers duurt die hele exercitie slechts een halve minuut. Al hangt dat natuurlijk wel af van je lengte: iemand van 2 meter moet vermoedelijk net even langer ‘föhnen’ dan een kleuter.

Met nog acht dagen op de teller heeft The Body Dryer via Indiegogo zijn benodigde funding al vier keer binnen. Vanaf september moet hij op de markt komen, en voor zo’n 250 dollar kan hij van jou zijn. Early birds kunnen nu op Indiegogo hun slag slaan en er snel twee scoren voor de prijs van één.

Bron: IndiegogoPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis