Enquête: hoe denk jij over spullen lenen?

KIJK-redactie

18-02-2013 16:00:16

Gereedschap

Graag horen we van je hoe je staat tegenover het lenen van spullen die je maar af en toe nodig hebt.

Hebben we echt allemaal een eigen boormachine en een hogedrukspuit nodig, die vervolgens maar een of twee keer per jaar de schuur uit komen? Of is het ook prima om zo’n apparaat even te lenen van een buurman als je het een keertje nodig hebt?

Onderstaande enquête onderzoekt hoe mensen tegenover het lenen van spullen staan, van feestkleding tot keukengerei, en van gereedschap tot een auto. We hopen dat je even de tijd wilt nemen om dit korte lijstje vragen in te vullen. We zijn namelijk erg benieuwd in hoeverre ‘de’ KIJK-lezer/KIJK-sitebezoeker het lenen en uitlenen ziet zitten.

Klik op onderstaande knop om naar de vragenlijst te gaan:

Dit onderzoek is opgesteld in samenwerking met de site Peerby, die mensen die spullen willen lenen met elkaar in contact brengt. In eerste instantie gebeurde dat met de lezers van het blad Esta voor ogen. Hierdoor zijn met name de latere vragen meer op vrouwen gericht. We hopen dat mannelijke invullers hier doorheen kunnen kijken en de vragen op een ‘sekseneutrale’ manier kunnen interpreteren bij het beantwoorden…Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis