Extra dikke KIJK 13/2011 verschenen!

kijkmagazine

18-11-2011 09:00:50

KIJK 13/2011 - banner

Vanaf vandaag in de winkel: KIJK 13/2011, met zestien pagina’s extra!

Het nieuwe nummer van KIJK is extra dik – en op meer dan een manier. Om te beginnen bevat editie 13 bovenop de gebruikelijke 84 pagina’s een fotokatern van zestien pagina’s, waarin we terugblikken op 2011. Dat geeft het blad natuurlijk al wat meer body dan gebruikelijk. Bovendien zijn deze pagina’s van extra dik papier, om de foto’s zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.

KIJK 13/2011 - cover

Tot slot is ook de rest van het blad gedrukt op dikker, beter papier. Dat zorgt er onder meer voor dat de bladzijden minder doorschijnend en witter zijn. Dit laatste is trouwens géén eenmalige actie. Voortaan zien alle edities van KIJK er dus net een tikje chiquer uit.

Uiteraard is niet alleen het uiterlijk van dit nummer het vermelden waard. Het openingsverhaal pakt een groot vraagstuk uit de biologie aan: hoe kon ooit op aarde het leven ontstaan? Op tien pagina’s gaat wetenschapsjournalist Marysa van den Berg op zoek naar het antwoord.

Verder onder meer in dit nummer: in 5 minuten alles over neutrino’s, het verschijnsel windschaduw onder de loep, en de vraag wat ervoor zorgt dat sommige mensen extreem hoge leeftijden kunnen bereiken.

Klik hier om alle siteberichten rond KIJK 13/2011 te zien.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis