Filmpje: bizarre achtbaan van LEGO

Naomi Vreeburg

08-02-2018 15:30:37

LEGO

Dol op LEGO? Rijd dan mee in deze attractie gemaakt uit een heuleboel kleine plastic bouwsteentjes.

Vroeger waren we uren zoet met het creëren van de meest originele LEGO-creaties. De ultieme liefhebber van deze kleine bouwsteentjes, YouTuber Chairudo, steekt nog altijd veel tijd in deze bezigheid: hij werkte onlangs 800 uur om een 90.000 LEGO-steentjes tellende achtbaan te maken.

De creatie is een replica van de houten achtbaan El Toro, te vinden in attractiepark Six Flags Great Adventures, New Jersey.  De LEGO-baan is 6,5 meter lang, 1,2 meter breed en 1,4 meter hoog. Het karretje legt een afstand van ruim 25 meter af, voordat het tochtje is afgelopen.

Op het filmpje hieronder kun je ervaren hoe een ritje in deze attractie zou zijn als je zo klein was als een LEGO-poppetje:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bronnen: Sploid.gizmodo

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Filmpjes