Glazen pooltafel, een praatpaal en een tijdreiziger

KIJK-redactie

19-10-2017 10:59:37

glazen pooltafel

Een pooltafel volledig van glas gemaakt, een praatpaal met een 360-graden-camera, en een toffe raketwandklok: een selectie uit de gadgets die we bespreken in KIJK 11/2017.

Praatpaal

Bijna overal is een markt voor. Dus ook voor engaging plug-and-play video conferencing products for collaborative teams. En wij boffen, want deze Meeting Owl is dus gewoon het most engaging plug-and-play video conferencing product voor collaborative teams. De 360-graden-camera is zo slim om steeds de sprekers in de kamer op te speuren en op hen te focussen. Kost wel 799 euro, dus de meeste bedrijven moeten waarschijnlijk eerst serieus overleggen over een eventuele aanschaf.

Info op www.owllabs.com

Glashelder

Hoppa! Een pooltafel van glas. Gemaakt door Elite Innovations, een Australisch bedrijf dat je misschien kent van de, tja… pooltafels van glas. Deze X1 Everest is het nieuwe topmodel. Een fris design, met een gepatenteerde Vitrik-toplaag voor een realistische speeloppervlakervaring, verkrijgbaar in verschillende afwerkkleurtjes én uitgerust met hippe ledlampjes. In gelimiteerde oplage en prijs op aanvraag, maar dat spreekt voor zich.

Meer plaatjes kijken kan op www.eliteinnovations.com.au

Tijdreiziger

De tijd vliegt. Dat is niet alleen een raket van een cliché, maar ook echt een súperflauwe manier om deze Rocket Moon Clock te introduceren. En toch gaan we die zegswijze bezigen. Dit wandhorloge in de vorm van een gestileerde maan heeft namelijk een secondewijzer in de vorm van een raket die elke minuut zijn baantje om het hemellichaam aflegt. Dus eigenlijk alsof je, tja… de tijd ziet vliegen.

Bestellen kan op www.suck.uk

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws