Installeer Tamagotchi nu op je telefoon

kijkmagazine

2018-03-19 12:59:20

tamagotchi

Te vaak van huis voor een echt huisdier? Neem je Tamagotchi nu – gratis – mee op je mobiel!

De droom voor 90’s kids is uitgekomen: Tamagotchi is weer helemaal terug en wel voor op je smartphone! Ouders en leraren zijn er waarschijnlijk minder blij mee. Het verzorgen van het virtuele huisdiertje neemt namelijk best veel tijd in beslag.

Bandai Namco – een Japans bedrijf  dat computerspellen ontwikkelt – heeft de app afgelopen week op de markt gebracht. De app heet My Tamagotchi Forever en is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

Goed verzorgen

Het spel komt veel overeen met het originele computertje. Je laat het diertje opgroeien van ‘baby’ tot ‘volwassene’ door het goed te verzorgen. Vooral het eten geven en op de wc zetten, zijn belangrijk om je Tamagotchi tevreden te houden. En belangrijker: om het wezentje niet dood te laten gaan.

Uiteraard ziet het er wel allemaal een stuk gelikter uit dan de tientallen pixels waar het huisdier eerst uit bestond:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bronnen: AV News, Mashable

Beeld: Bandai Namco

Lees ook:

KIJK 3/2018Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes

KIJK editie 11 - 2021
Nieuwste editie

Met onder andere: Worden robots ooit autonoom? - Bijdehante beestjes - Tech-toys