5 kerstcadeaus voor onder de boom

Laurien Onderwater

11-12-2018 12:59:36

KIJK kerst cadeautips

Over precies twee weken is het Kerst. Dat betekent dat je nu wel moet beginnen met cadeaus inslaan. KIJK geeft je vijf cadeautips.

En deze cadeaus voor onder de kerstboom zijn natuurlijk hartstikke leuk om te geven, maar stiekem nog wel leuker om te krijgen.

1) KIJK op de wereld

Rond de aarde cirkelen een kleine 1750 actieve satellieten en ruim 300 daarvan maken foto’s van het oppervlak. Dankzij die haarscherpe beelden kun je onder meer via Google Earth bijna elke plek ter wereld van bovenaf bekijken. KIJK bracht samen met Fontaine Uitgevers de meest bijzondere satellietfoto’s samen in het boek KIJK op de wereld.

Scoor het boek hier!

2) KIJK-scheurkalender 2019

Altijd al willen weten waarom katten gemiddeld ouder worden dan honden? Of hoeveel energie je brein verbruikt? Of waarom we eerst een melkgebit krijgen en dan pas ‘grotemensentanden’? In de KIJK-scheurkalender krijg je het antwoord op deze en tal van andere vragen. Bovendien staat de kalender vol met leuke quotes, plus elke dag een ‘verjaardag’: van een bijzonder persoon of een opmerkelijke gebeurtenis.

Bestel de scheurkalender.

3) KIJK bewaarcassette

Als trouwe lezer wil je jouw exemplaren van KIJK natuurlijk niet in een doos op zolder neerzetten. Daarom hebben we deze bewaarcassettes gemaakt, zodat je de jaargangen van je favoriete tijdschrift netjes in je boekenkast kunt zetten.

Sla hier de verzamelbanden in!

4) 50 jaar-special

50 Jaar-specialKIJK bestaat vijftig jaar en om dat jubileum te vieren, hebben we een special samengesteld met daarin de beste, leukste, spannendste, opmerkelijkste en grappigste verhalen uit de lange geschiedenis van het blad. Met onder andere: De geschiedenis van de mens (1968), Niemand wil een kernoorlog – en toch… (1986), Lijk ter beschikking van de wetenschap (2012).

Haal de special in huis.

5) Feestdagenpakket

Aan de Know How-fans hebben we natuurlijk ook gedacht. Zo kun je in onze shop een losse editie van de Know How-special De 10 bestellen, of het boek Geniale antwoorden op goeie vragen. Nog veel leuker is dit feestdagenpakket, bestaande uit de twee Know How-specials én het KIJK 50 jaar-boek.

Bestel dit cadeaupakket!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Mens