KIJK blijft bestaan!

KIJK-redactie

31 October 2013 10:38

Nieuw KIJK-logo 2011

Vandaag heeft Sanoma, de uitgeverij van KIJK, bekendgemaakt dat zij aan het einde van 2014 nog maar zeventien magazine-merken wil uitgeven. KIJK zit niet bij deze zogenoemde focusmerken. Dat betekent echter niet dat KIJK wordt opgeheven.

KIJK is namelijk een financieel zeer gezonde titel, met een groot aantal loyale lezers. Deze twee feiten maken KIJK erg aantrekkelijk voor een nieuwe eigenaar. Verschillende partijen hebben hun interesse in de bladen van Sanoma al kenbaar gemaakt. De komende maanden gaat Sanoma met hen in gesprek.

Wij als redactie van KIJK zijn ervan overtuigd dat wij ook buiten Sanoma nog steeds een heel succesvol blad kunnen blijven maken. Wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet en zullen ervoor zorgen dat jullie nog jarenlang van alle facetten van KIJK kunnen blijven genieten.

Voor jou als lezer van KIJK verandert er dus niets. De KIJK-redactie blijft de kwaliteit leveren die je gewend bent. De volgende (extra dikke!) editie ploft dan ook gewoon op 14 november op je deurmat.


Meer Nieuws