KIJK geeft reis weg naar Kennedy Space Center

KIJK-redactie

24 May 2011 13:00

Ter gelegenheid van het afzwaaien van de spaceshuttle geeft KIJK een geheel verzorgde fly & drive-reis voor twee personen weg naar het Kennedy Space Center in Florida.

Je vliegt met twee personen met Delta Airlines naar Orlando, met een tussenstop in Atlanta. In totaal verblijf je negen dagen en zeven nachten aan de Space Coast in het trendy Surfhotel Four Point Sheraton bij het strand. Het hotel is gelegen in Cocoa Beach, een gezellig surfersplaatsje. Gedurende je verblijf heb je een huurauto tot je beschikking.

Uiteraard staat een bezoek aan het Kennedy Space Center ook op het programma. In dit centrum van de NASA kun je kennismaken met de wonderen van de ruimtevaart. Bekijk met eigen ogen de raketten waarmee de allereerste astronauten op de maan aankwamen, leer alles over hun ervaringen in de Astronaut Hall of Fame en beleef hoe de ruimtevaart tot leven komt in de IMAX-theaters van het Space Center.

Hoe doe je mee? Ga naar www.kijk.nl/wineenreis en vul daar de unieke code in die je vindt op pagina 27 van jouw exemplaar van KIJK 6/2011. Wacht hier niet te lang mee! Inzenden kan nog tot en met maandag 6 juni!

Beeld: Kim Shiflett/NASA


Meer Nieuws