Kleinste Rubiks kubus ooit, lichtsprekers en een profkop

KIJK-redactie

19 September 2019 10:59

Rubiks kubus

‘s Werelds kleinste Rubiks kubus, een koptelefoon voor muziekprofessionals en een speaker met lampjes: een selectie uit de gadgets die we bespreken in KIJK 10/2019.

Frustratieblokje

Heb je kleine handen, maar een groot brein? Dan is deze voor jou. De World’s Smallest Rubik’s Cube van Firebox is namelijk… tja, de kleinste Rubiks kubus van de wereld. Maar ook in miniformaat is de klassieke speelgoedpuzzel nog altijd reuze-irritant. En het grootste voordeel? Als je hem écht niet opgelost krijgt, heb je de micro-vakjes heel snel zelf een ander kleurtje gegeven.

Bestellen op www.firebox.com.

Profkop

Als je geen muziekprofessional bent, mag je dit stukje niet lezen. De Crossfade M-100 Master van V-MODA is namelijk alleen bedoeld voor experts. De kunstlederen oorkussenovertrekken en de stevige hoofdband zijn bijvoorbeeld ideaal tijdens hun lange luistersessies. De krachtige 50 mm-speakers met dubbel membraan zijn uitstekend voor hun hi-res-audio-behoeften. En de met bandlogo’s of artiestennamen te personaliseren oorschilden passen perfect bij hun opgeblazen ego’s.

Amateurs blijven weg van www.v-moda.com.

Lichtspreker

Speakers met lampjes. De makers van de Gravity Carbon RGB spreken van een actief 2.1-luidsprekersysteem voor laptops en pc’s (te verbinden via de 3,5 mm-uitgang of via Bluetooth) dat een uitstekend geluid (60 watt RMS-output) combineert met een spectaculaire RGB-verlichting (16,7 miljoen kleuren en zes verschillende modi) voor een budgetvriendelijke prijs (nog geen 100 euro) – en dat klopt allemaal. Maar het zijn natuurlijk óók gewoon speakers met lampjes.

Op www.speedlink.com lees je meer.

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK!

 


Meer Nieuws