Knip je eigen Star Wars-sneeuwvlokken

kijkmagazine

2013-12-21 13:00:37

Darth Vader-sneeuwvlok

Nog op zoek naar wat last minute kerstversieringen met een nerdy smaakje? Met een schaar en wat papier maak je zo een Star Wars-sneeuwvlok.

Stel je vindt kerst best gezellig, maar je hebt eigenlijk meer met Darth Vader en AT-AT Walkers dan met Santa Claus en Rudolph the Red-nosed Raindeer. In dat geval kun je je lol op met de papieren Star Wars-sneeuwvlokken van grafisch ontwerper Anthony Herrera. Op zijn site vind je pdf’s met instructies voor acht papieren kantwerkjes, waaronder keizer Palpatine, een Stormtrooper en een Tie Interceptor.

Stormtrooper-sneeuwvlok

Mocht dat allemaal niet genoeg zijn, dan kun je ook nog terecht bij de maar liefst 24 Star Wars-knipsels die Herrari vorig jaar bedacht. In deze verzameling vind je onder andere Yoda, C-3PO en Chewbacca terug.

C-3PO-sneeuwvlok

Destijds maakte Herrari ook dit instructiefilmpje:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Knip ze!

Bron: Anthony Herrera Designs, Wired

Beeld: Anthony Herrera Designs


Meer Nieuws

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.