Maker Monday: de Porgbot

Naomi Vreeburg

2018-04-02 10:59:20

porgbot

Elke maandag is Maker Monday op onze site. Deze keer: Adam Woodworth bouwde zijn eigen Porg uit Star Wars.

BB-8, Chewbacca, Yoda, R2-D2, Jabba de Hut: we zijn dol op de personages van Star Wars. Maar op de vraag wie er schattiger zijn, porgs of ewoks (en dan vooral baby ewoks), moeten we je het antwoord schuldig blijven. YouTuber Adam Woodworth heeft geen moeite met kiezen. Hij gaat voor de porgs en bouwde zelfs zijn eigen op afstand bestuurbare robotporg – of Porgbot zoals hij zijn creatie noemt. En op de vraag of we nu zelf ook een Porgbot willen hoeven we dan weer niet lang na te denken: JA!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

KIJK 4/2018Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!


Meer DIY

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.