Maker Monday: Nerf-gun schiet 1200 kogels

Laurien Onderwater

09-04-2018 08:59:13

Nerf-gun

Oké, bigger is niet altijd better, maar in dit geval even wel. Deze doe-het-zelver bouwde namelijk een speelgoedgeweer om tot een exemplaar die een paar honderd rubberkogels achter elkaar afschiet.

Ken je die speelgoedgeweren nog die ‘kogels’ van kunstschuim af kunnen schieten? Nee, we bedoelen niet die pistolen die op de levensechte guns lijken, maar we hebben het over Nerf-guns, die lelijke blauw-oranje dingen. YouTuber The Awesomer nam zo’n speelgoedmachinegeweer van het merk NERF en bouwde het volledig om. Het resultaat is een kogel afvurend monster dat zo massief en zwaar is dat er een camerastatief aan te pas moest komen om het te ondersteunen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Mocht je buddy ook zo’n omgebouwd monster bezitten dan worden dat heftige schietpotjes!

KIJK 4/2018Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes