Oordopje vormt naar je oor in 60 seconden

Naomi Vreeburg

10-11-2015 16:00:59

Hot op Kickstarter: deze oordopjes zouden zich aan de vorm van je oor aanpassen in een minuut. 

Oordopjes die perfect in je oor passen: ze zijn moeilijk te vinden. Daarom laten sommige mensen hun eigen persoonlijke dopjes maken. Deze worden speciaal naar hun oren gevormd. Maar helaas kost dit behoorlijk wat tijd en geld. Als het aan het nieuwe bedrijf Revols ligt, komt daar snel verandering in. Hier zijn oordopjes ontwikkeld die je zelf in een minuut naar je oor kan vormen.

De werking van de dopjes is als volgt. In het begin zijn de oordopjes zacht, zodat je ze gemakkelijk in je oor kunt stoppen. Je verbindt de oordopjes vervolgens met een smartphone en installeert een speciale app. Wanneer je een knop op deze app indrukt, beginnen de dopjes op te warmen in je oor en worden ze binnen 60 seconden hard, gebaseerd op de vorm van je oor. En klaar is kees.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Op dit moment gaan ze behoorlijk hard op Kickstarter. Met nog 58 dagen te gaan, heeft Revols al ruim twee keer zoveel geld binnengehaald als het beoogde doel was. Mensen die het project backen kunnen de oordopjes voor 200 dollar (ongeveer 185 euro) kopen. Ze zouden dan in juni 2016 worden opgestuurd.

Bronnen: KickstarterGizmodo, The VergePodcast KIJK en luister via JUKE


Meer Filmpjes