Snorelax maakt je eerder wakker bij file

Naomi Vreeburg

20-07-2016 11:00:07

snorelax

Nooit meer te laat arriveren bij een afspraak door verkeershinder? De app Snorelax moet het wat makkelijker maken.

Je kent het wel. Je zet je wekker om op tijd op je werk te komen, blijkt er een enorme file te staan. Resultaat: je zit alsnog te laat achter je bureau. Snorelax (zouden de makers fan van Pokémon zijn?) houdt hier rekening mee. Deze app zal je eerder wakker maken, wanneer hij verhinderingen in het verkeer op het spoor is.

Snorelax

De app werkt als volgt: je voert in hoeveel tijd je kwijt bent met ontbijten en opfrissen en op welk tijdstip je ergens aan wilt komen. Of dit nu je werk, je ouders, je school of een date is: de app houdt de verkeersinformatie nauwlettend in de gaten voor het gewenste traject. Vervolgens berekent de app hoe lang het duurt om van A naar B te komen en maakt je wakker wanneer dat nodig is.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Ook tijdens het rijden houdt de wekker de verkeerssituatie in de gaten. Eveneens als het weer: ook handig, hoef je daar geen aparte app voor te installeren.

iPhone

Wat kost de Snorelax? De app is op dit moment alleen beschikbaar voor iOs en is voor 1,99 euro te vinden in de App Store. Mensen zonder iPhone kunnen het smoesje ‘sorry, er stond file’ dus nog even gebruiken.

Bron: Snorelax App, A Geeky WorldPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis