Techionista: broodrooster niest bij te veel kruimels

KIJK-redactie

03-07-2016 13:00:31

broodrooster

Elke week bespreekt Vivianne Bendermacher, ex-hoofdredacteur van KIJK en ‘techionista’, een gadget, app of tech-ontwikkeling op onze site. Deze keer: deze apparaten hebben een menselijke kant

Fijn hoor: robotjes en slimme apparaten in huis. Maar het moet niet alleen slim, het moet ook leuk. En als het even kan ook lief. Wat dacht je van een broodrooster die niest als hij te veel broodkruimels heeft. Of een prullenbak die verlegen in een hoekje gaat staan als ie ‘verschoond’ moet worden. En… een stofzuigrobot die zijn volle zak gewoon uitpoept. Love it!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

De gadgets zijn allemaal ontsproten uit het brein van Hyerim Shin, studente aan het Britse Royal College of Art. Ze wilde proberen apparaten ‘kawaii’ te maken. Da’s Japans voor schattig, en wordt vooral veel gebruikt in de wereld van manga. Nou, volgens ons is het gelukt!

Meer over de Kawaii Collection

Meer nieuws over apps, big data, gadgets, quantified self, wearables, robotica en social media? Bezoek Vivianne’s weblog Techionista!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Filmpjes