Techionista: discopakje voor je hond

KIJK-redactie

19-04-2015 13:00:26

Elke week bespreekt Vivianne Bendermacher, ex-hoofdredacteur van KIJK en ‘techionista’, een gadget, app of tech-ontwikkeling op onze site. Deze keer: Disco dog – hondenjas met ledlampjes.

De makers van Disco Dog zijn naar eigen zeggen gek op honden én op technologie. Ze telden beide bij elkaar op en… voilà: ineens hadden ze een hondenjas met ledlampjes gecreëerd. De tekkel in kwestie lijkt nog niet heel erg overtuigd van zijn nieuwe outfit. En, can’t blame him:

Met je smartphone kun je het kekke jasje voorzien van gênante teksten. Gaat het dier er van schaamte met de staart tussen de benen vandoor? Dan komt er automatisch een tekst tevoorschijn: Lost dog! Weg streetcred…

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Voor wie zijn Fikkie helemaal de blits wil laten maken (of zijn hond graag bij de staart wil pakken): op Kickstarter scoor je je eigen Disco Dog voor 300 dollar. En nee: daar krijg je geen hond bij. Alleen een kat in de zak.

Meer nieuws over apps, big data, gadgets, quantified self, wearables, robotica en social media?Bezoek Vivianne’s weblog Techionista!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis