Techionista: lichtgevend toilet

KIJK-redactie

2014-11-02 13:00:55

Elke week bespreekt Vivianne Bendermacher, ex-hoofdredacteur van KIJK en ‘techionista’, een gadget, app of tech-ontwikkeling op onze site. Deze keer: een wc-pot die licht geeft in het donker

Men neme een bewegingssensor, een lichtje en… een flinke frustratie. Mannen die hun straaltje in het donker in de pot proberen te mikken: het is vragen om problemen en viezigheid. En ‘s nachts het licht aandoen – tja, dat leek mij nou een ultieme oplossing – is kennelijk ook een probleem. Maar heren (en gefrustreerde dames), de oplossing is onderweg! De IllumiBowl laat de pot schijnen zodra iemand binnenkomt. Hebben? Back het project voor 15 dollar en als de makers hun crowdfunding rond krijgen… heb jij binnenkort ook een shiny pot. Om met de makers te spreken: Pee happy, pee save, pee free!

Meer nieuws over apps, big data, gadgets, quantified self, wearables, robotica en social media? Bezoek Vivianne’s weblog Techionista!


Meer Nieuws

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.