Techionista: een draagbare wasmachine

KIJK-redactie

2016-07-24 11:13:15

Scrubba wash pack

Elke week bespreekt Vivianne Bendermacher, ex-hoofdredacteur van KIJK en ‘techionista’, een gadget, app of tech-ontwikkeling op onze site. Deze keer: was je kleding overal met de Scrubba Wash Pack

Oké, ik ben niet bepaald kampeer-material, dus wellicht dat ik daardoor deze briljante uitvinding gemist heb… Maar seriously! Dit is ge-ni-aal. Zéker voor de backpackers onder ons. De Scrubba Wash Pack is een tas én draagbare wasmachine in één. Dus ga je op vakantie en heb je voorlopig geen wasmachine binnen handbereik? Dan is de Scrubba Wash Pack je nieuwe beste vriend.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Hoe werkt het?

In de tas zit een soort wasbordje ingebouwd. Stop je vieze kleren in de tas; doe er water én wasmiddel bij; beetje rollen; keertje omspoelen en klaar! Binnen een paar minuten heb je je was gedaan zónder wasmachine in de buurt.

Kost dat?

Je kunt de Scrubba bestellen bij Amazon voor zo’n 50 dollar.

Meer nieuws over apps, big data, gadgets, quantified self, wearables, robotica en social media? Bezoek Vivianne’s weblog Techionista!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

Nieuwste editie

Met onder andere: Militair maatwerk - Bibberend of zwetend naar de top - De kracht van de kudde