Techionista: voel je partner op afstand

KIJK-redactie

15-11-2015 13:00:18

Elke week bespreekt een van de techionista’s een gadget, app of tech-ontwikkeling op onze site. Deze keer: wearable laat hartslag van ander voelen op afstand.

Stel je hebt een LAT- of zelfs langeafstandsrelatie en je mist je lief ’s nachts. What to do? Dan zou je met de wearable van Little Riot: de Pillow Talk elkaars hartslag kunnen voelen én horen. Of je er echt rustiger van wordt, of zelfs maar blij: geen idee. Maar het idee is cute.

Hoe werkt het?

Je draagt een polsbandje met erop een sensor die jouw hartslag meet. Dat sluist jouw bandje via de bijbehorende Pillow Talk-app op je smartphone naar het polsbandje van je geliefde, die jouw hartslag vervolgens realtime voelt. Hij of zij kan het kloppen van je hart ook horen, via het boxje dat je onder je kussen kunt leggen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Kost dat?

Voor een dikke 70 euro kun je het polsbandje backen op Kickstarter. De verwachte levering is in mei volgend jaar.

Meer nieuws over apps, big data, gadgets, quantified self, wearables, robotica en social media? Bezoek de weblog Techionista!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws