Uitslag fotowedstrijd Drone120.nl uitgesteld

Laurien Onderwater

20-09-2019 11:21:44

drone120 minister

Deelnemers van de drone-fotowedstrijd Drone120 zullen nog heel even geduld moeten hebben; maandag 23 september wordt de winnaar bekendgemaakt.

Samen met Dronewatch en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft KIJK de fotowedstrijd Drone120.nl georganiseerd. We hebben veel mooie inzendingen ontvangen en het publiek heeft de afgelopen week flink wat stemmen uitgebracht!

Eerder is gecommuniceerd dat op vrijdag 20 september juryvoorzitter Cora van Nieuwenhuizen de winnaar bekend zal maken. Vanwege haar zeer drukke agenda is de minister helaas niet in de gelegenheid geweest de vele inzendingen goed te kunnen beoordelen en samen met de andere juryleden haar keuze te maken.

Daarom heeft de organisatie besloten enkele dagen later, namelijk op maandag 23 september 2019, de winnaars bekend te maken. Via een videoboodschap zal de minister de winnaars van de fotowedstrijd Drone120.nl persoonlijk feliciteren. Deze video en de winnende foto’s kun je vanaf maandag bekijken op www.drone120.nl. Hou deze website dus in de gaten!

Deze wedstrijd is een initiatief van Dronewatch en KIJK, met ondersteuning van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Vlieg veilig met je drone en houd je aan de actuele regelgeving.Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws