Win twee kaarten voor de Offshore Experience

Naomi Vreeburg

20-12-2016 11:00:17

offshore experience

Hoe is het om te werken op een platform midden op zee? Of om een windmolen te plaatsen op de zeebodem? In de nieuwe Offshore Experience van het Maritiem Museum Rotterdam kun je het zelf ervaren. 

Naar een boorplatform ga je niet zomaar. Als je er wil werken, moet je een hele rits praktijkoefeningen doorlopen. En zelfs als je er alleen maar een bezoekje aan wilt brengen, moet je een medische keuring ondergaan en in een zwembad leren wat je te doen staat als een helikopter te water raakt – iets wat bij elkaar bijna 1000 euro kost.

Offshore Experience

Maar niet getreurd, want het Maritiem Museum Rotterdam komt nu met the next best thing: de Offshore Experience. Deze bijzondere expo dompelt je aan wal onder in de wereld van de energiewinning op zee. Door de 360-graden-filmprojectie waan je je echt op een boorplatform. “Het is zo levensecht dat sommige medewerkers zich tijdens de test vastgrepen aan de reling”, vertelt museummedewerker Judith Freijser.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Onder de indruk en wil je zelf ervaren hoe tof de Offshore Experience is? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet liggen er binnenkort twee kaartjes op je deurmat.

*Aan deze win-actie kun je niet meer meedoen.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes