Win kaarten voor event Call of Duty: Ghosts

KIJK-redactie

18-10-2013 16:00:39

Call of Duty: Ghosts - banner

KIJK mag twee setjes kaarten weggeven voor het launchevenement van de nieuwe Call of Duty, op 4 november.

Zin in een spectaculaire avond uit? Op 4 november vindt van 21.00 tot 0.30 uur op het forteiland Pampus het launchevenement plaats van de first-person shooter Call of Duty: Ghosts. Het eiland zal voor de gelegenheid volledig getransformeerd tot de post-apolyptische setting van de game.

Tijdens de avond kun je de gloednieuwe Call of Duty, die vanaf 5 november verkrijgbaar is, als een van de eersten zelf spelen. Daarnaast zijn er optredens van onder andere Nicky Romero en gaan verschillende BN’ers aan de slag met de multiplayer. Aan het eind krijg je een exemplaar van Call of Duty: Ghosts mee naar huis.

Slechts vijfhonderd mensen mogen aanwezig zijn bij dit exclusieve feest, en KIJK heeft via onze collega’s van Gamer.nl de hand weten te leggen op twee setjes van elk twee kaarten. Ben je zestien jaar of ouder en wil je bij dit launchevenement zijn? Doe dan mee via deze pagina!

Let op: als je wint, moet je uiterlijk om 20.30 uur bij de aanlegplaats in IJburg, Amsterdam zijn. Van daaruit vertrekken twee boten naar Pampus. Vervoer van en naar IJburg zul je zelf moeten regelen.

Call of Duty: Ghosts - screenshotPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis