Win kaarten voor symposium grenzen verleggen

kijkmagazine

27-11-2014 09:00:10

Extreme omstandigheden - header

KIJK mag kaarten weggeven voor het symposium ‘Grensverleggen is… logisch’ van de Landmacht.

Hoe is het om als arts-zonder-grenzen in beschermingspak mee te strijden tegen ebola? Of om als bepakte en bezakte militair door de woestijn te patrouilleren bij 50 graden Celsius? Je hoort het uit de eerste hand op het symposium ‘Grensverleggen is… logisch’, dat is gewijd aan werken onder extreme omstandigheden.

KIJK-hoofdredacteur Inge Fraters zal het symposium presenteren. Het geheel wordt afgesloten door astronaut André Kuipers – die natuurlijk ook maandenlang onder allerminst alledaagse omstandigheden zijn werk heeft gedaan.

‘Grensverleggen is.. logisch’  vindt plaats op donderdag 8 januari in Legerplaats Stroe (Wolweg 70), van 9.30 tot 18.00 uur. Het evenement wordt georganiseerd door de Koninklijke Landmacht, in het kader van het 200-jarig jubileum van dit legeronderdeel.

Het symposium is eigenlijk bedoeld voor mensen die zelf onder extreme omstandigheden werken, of de verantwoordelijkheid hebben over dat soort mensen. KIJK heeft echter exclusief de hand weten te leggen op tien setjes van twee toegangskaarten, die we onder onze lezers en sitebezoekers mogen verloten.

Wil je kans maken op kaarten voor dit symposium? Klik dan hier!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis