DVD: Planet Earth II

Naomi Vreeburg

28-03-2017 13:00:02

Planet Earth II

Wow, wow en nog eens wow. Planet Earth II brengt de meest spannende, mooie en vertederende natuurmomenten in beeld. Hadden we al wow gezegd?

Na het succes van Planet Earth I tien jaar geleden was het voor de makers een hele uitdaging om die serie natuurdocumentaires een waardig vervolg te geven. Toch zijn ze daar met Planet Earth II absoluut in geslaagd. Dankzij verbeterde technieken konden de filmers de dieren dichterbij dan ooit vastleggen.

Je ziet het dodelijke speeksel van de komodovaraan glashelder op je beeldscherm verschijnen, ziet de grappige luiaard op je af zwemmen en uiteraard maak je ook kennis met de prachtige landschappen van onder meer Brazilië en Indonesië.

Planet Earth IIEn door de begeleidende teksten, uiteraard gesproken door David Attenborough, leef je intens mee met de gefilmde dieren. Je wordt blij als een albatrosvrouwtje na een lange tijd bij haar vent terugkeert, bent opgelucht als pinguïnvaders eindelijk voedsel bij hun kuikens weten af te leveren en voelt de spanning als nog piepjonge steenbokken van de steile rotsen afdalen. Een waar feestje om naar te kijken.

***** | 300 minuten | € 31,99Podcast KIJK en luister via JUKEMeer KIJK tipt

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis