Sla je slag in de webshop van KIJK

Laurien Onderwater

29-01-2021 10:49:26

KIJK online

Geen zin om je tussen de hamsters door te wurmen in de supermarkt? Je kunt onze edities online bestellen en we sturen ze gratis naar je op.

Voorlopig zijn alle niet-essentiële winkels nog gesloten en daartoe behoren ook de meeste verkooppunten van je favoriete wetenschapstijdschrift. Maar niet getreurd, want alle KIJK-edities zijn ook gewoon online te koop. En je betaalt geen verzendkosten.

Nieuwste editie

Met nieuwe missies naar de maan in het vooruitzicht en commerciële partijen die astronauten naar het ISS zullen brengen, gaan de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe ruimtepakken snel. Maar wat is er nu beter dan voorheen? Je leest het in KIJK 2/2021.

Verder in dit nummer:

  • Minuscule robots, bepakt met geneesmiddelen
  • Een interview met historicus Richard J. Evan over WO II-complottheorieën
  • Geheimen van dinosauriërs aan het licht gebracht
  • Milieuvriendelijke uitvaarten
  • Bizarre neurologische aandoeningen
  • …en nog veel meer!

Space-special met korting

Als je naar de nachtelijke hemel kijkt, kan het niet anders dan dat je je afvraagt wat zich daarboven allemaal afspeelt. In deze Space-special vind je het antwoord op bijna al jouw vragen! Nu voor maar €2,99 in plaats van €6,99!

Scheurkalenders met korting

Met de KIJK- of Know How-scheurkalender word je elke dag een beetje slimmer. En omdat het jaar 2021 al een tijdje geleden is begonnen, scoor je de kalenders nu voor slechts €7,50 euro i.p.v. €15!

>>> Ga naar de webshop <<<Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

De nieuwste editie van KIJK is nu verkrijgbaar