KIJK 11/2016 ligt in de winkel!

Naomi Vreeburg

2016-10-20 09:00:12

a-10

En daar is-ie alweer: de nieuwste editie van KIJK. Met op de cover: de A-10 blijft onmisbaar.

Al 25 jaar is de A-10 de reddende engel van Amerikaanse frontsoldaten. Bij het leger heeft hij dan ook veel meer fans dan bij de luchtmacht, die hem ooit met tegenzin kocht. Toch zijn de USAF-generaals opnieuw tot de conclusie gekomen dat deze onverwoestbare ijzervreten voorlopig niet met pensioen kan. Wat is er zo speciaal aan deze ‘vliegende tank’? Lees het antwoord in KIJK 11/2016.

Meer in dit nummer:

  • DNA lijkt dé manier om iemand zonder twijfel te identificeren. Tenminste, als er geen mensen waren geweest die meerdere soorten DNA met zich meedroegen.
  • a-10Hij stond al een tijdje op ons verlanglijstje met interviewkandidaten: Philip Zimbardo, de man achter het beruchte Stanford Prison Experiment.
  • Hacking is allesbehalve een recent fenomeen. Zeven oerhackers op een rijtje.
  • De zoektocht naar buitenaardse beschavingen wil nog niet opschieten. Een aantal bizarre strategieën moet daar verandering in brengen.

KIJK 11/2016 ligt in de winkel tot en met 16 november voor 5,95 euro. Je kunt het nummer ook online bestellen – zonder verzendkosten. Lees je het blad liever op je tablet? Dat kan met de apps Tijdschrift.nl en Magzine.nu.

Beeld: U.S. Air Force Photo by Senior Airman Alesia Goosic


Meer Mens

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.