KIJK Tipt: Asus ZenBook Duo

KIJK-redactie

16 June 2021 09:00

Asus ZenBook Duo

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

ZenBook Duo

Hey, een laptop met twee schermen! Zo zou je kunnen reageren op de ZenBook Duo van Asus. En strikt genomen heb je dan gelijk, natuurlijk. Maar dat tweede scherm, het zogenoemde ScreenPad Plus, is uitgerust met een automatisch kantelmechanisme: het beweegt mee met het openen van de computer – waardoor er extra ruimte voor airflow en koeling ontstaat, de leesbaarheid wordt verbeterd én het beeld bijna naadloos overgaat in het hoofdscherm. Echt wel een coole laptop met twee schermen, dus.

Info op www.asus.com

Raceklok

De EQB-1000AT draait om snelheid en om intelligentie.Maar dan in het Engels, want dat is cool. En met beginhoofdletters, want dat is Belangrijk. Het nieuwe horloge van Casio is ontwikkeld in samenwerking met het Italiaanse Formule 1-team Scuderia AlphaTauri. Dat zie je onder meer terug aan de wijzerplaat, die is gemaakt uit dezelfde koolstofvezel als de vleugels van racewagens. En aan het logo natuurlijk. Maar vooral… aan de Speed en Intelligence!

Kost 599 euro op www.casio-europe.com

Dingdong

En weer is de slimme deurbel nóg wat slimmer geworden. De Ring Video Doorbell Pro 2 is namelijk uitgerust met nachtzicht in kleur, op maat te maken privacy-functies, een 3D-bewegingssensor én een vogelperspectieffunctie (kennelijk allebei mogelijk gemaakt door nieuwe radartechnologie). Kost 250 euro, maar wel ideaal voor iedereen die echt álles wil weten van zijn favoriete pizzabezorger.

Je ontdekt meer op www.ring.com

Deze en nog meer gadgets staan ook in KIJK 5/2021.

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer Nieuws