KIJK Tipt: Boss Waza-Air Bass

Laurien Onderwater

27-10-2021 09:00:00

Boss Waza-Air Bass

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

De bommenwerpermaffia

Malcolm Gladwell beschrijft in dit boek de ‘langste nacht van de Tweede Wereldoorlog’, waarmee hij doelt op de verwoestende Amerikaanse luchtaanvallen op zeventig Japanse steden in 1944 en 1945.

Via Uitgever Volt

Boss Waza-Air Bass

Bassisten zijn natuurlijk de kleuters onder de muzikanten. En kleuters houden van speelgoed. Daarom bedacht Boss het Waza-Air Bass Wireless Personal Amplification System. Inderdaad: een oefenversterker-in-een-koptelefoon, speciaal voor lawaaimakers die een échte gitaar toch maar akelig vinden. De overear-headphones zitten volgepropt met realistisch 3D-geluid, amps, effecten, ritmetracks en andere snufjes – om thuis repeteren nog leuker te maken. Jammer dat bassisten nooit oefenen.

Check: www.boss.info

F.100-zaklamp

Als jij een paar weken geleden een zaklamp had bedacht, met duizend lumen aan led-licht en een lens van mineraalglas, die waterbestendig (volgens de IPX6-norm) en valbestendig (tot één meter) is, die een magnetisch mounting-systeem heeft én je telefoon kan opladen … dan had jij misschien wel meer dan anderhalve ton aan blinkende Kickstarter-euro’s opgehaald. Maar helaas is de F.100 je net te snel af geweest.

Ontdek de campagne op www.kickstarter.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 11/2021, hier te bestellen.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws