KIJK Tipt: Sony draadloze nekspeaker

KIJK-redactie

29-09-2021 15:46:07

Sony nekspeaker

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Stille aarde

In Stille aarde luidt hoogleraar biologie Dave Goulson de noodklok voor insecten, waar het wereldwijd erg slecht mee gaat. Desondanks is het volgens hem nog niet te laat om de beestjes te redden.

Uitgever Atlas Contact

Gezonken reddingen

In het Nationaal Reddingsmuseum in Den Helder is nu deze tentoonstelling te zien. Hij vertelt de verhalen van zeven schepen die op en rond de nabijgelegen Haaksgronden zijn gezonken.

Nationaal Reddingsmuseum

Sony SRS-NB10

‘Uit je nek kletsen’ krijgt een heel nieuwe betekenis. De SRS-NB10 is namelijk een draadloze nekspeaker. Je leest het goed: een draadloze nekspeaker. En ja, dat is dus een draadloze speaker die je om je nek hangt. Volgens Sony is dat superfijn voor thuiswerkers die digitaal moeten vergaderen en niet de hele dag met een speaker op hun oren willen zitten. Want inderdaad, waarom zou je dát doen, als je ook de hele dag met een speaker om je nek kunt zitten?

Je vindt meer op www.sony.nl

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 10/2021, hier te bestellen.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer KIJK tipt