KIJK Tipt: de Home Hub van PowerGistics

KIJK-redactie

24-02-2021 09:00:00

Home Hub

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Home Hub

Home Hub

Het Amerikaanse bedrijf PowerGistics zou je kunnen kennen van de verticale gadgetoplaadstations voor scholen en bedrijven. Dat zou raar zijn. Maar het zou kunnen. Hoe dan ook, de firma heeft nu dus ook verticale gadgetoplaadstations voor… thuis! Lekker handig, want dankzij die Home Hub kun je zonder zichtbare kabelchaos al je telefoons, tablets en laptops op één plaats bewaren én van stroom voorzien. Dan moet je wel de lelijkste aluminium toren ooit in je huis willen plaatsen, maar het zou kunnen.

Alles kan, op https://powergistics.com

WOWCube

WOWCube

Nul knoppen, acht processors, vierentwintig schermen. Dat is de WOWCube. Het is een kleine spelcomputer, waarbij je de games speelt door te schudden of te draaien – een beetje als een Rubiks kubus, maar dan tweepunt- nul. Er zijn onder meer variaties op Pong en 2048 beschikbaar, maar een open-app-platform zou snel een groter spelaanbod moeten opleveren. Wij zijn alvast game.

Game on, via www.wowcube.com

ZmBIZI

ZmBIZI

Rijk worden met je telefoon. Het kan met de ZmBIZI. Elke keer dat je het ‘SuperApp-ecosysteem’ van deze smartphone gebruikt om te shoppen of te zoeken of te delen, wordt er namelijk geld gestort op je speciale ‘ZmBIZI Rewards wallet’. En dat geld kun je vervolgens omzetten naar je debitkaart. Of zoiets toch… Want hoe het precies werkt, blijft helaas een tikkie onduidelijk. Maar goed: geld verdienen met je gsm, waarom zou je dan nog meer willen weten?

Site: https://zmbizi.com

Tekst: Rik Peters

Deze en nog meer gadgets staan ook in KIJK 3/2021. Bestel de editie hier.

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws