KIJK Tipt: Logitech Gaming Headset

KIJK-redactie

13-10-2021 09:00:00

Gaming Headset

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Wired Gaming Headset

Het oog wil ook wat. Zelfs als het om koptelefoons gaat. De G335 Wired Gaming Headset van Logitech G is daarom niet alleen verkrijgbaar in allerlei kekke kleurtjes, maar heeft bovendien een hele lijn verwisselbare hoofdbanden in nóg meer kekke kleurtjes. Tuurlijk, met een slank ontwerp, stoffen oorkussens, volledige gaming-audio-kwaliteit, ingebouwde bedieningselementen én Discord-certificering is de hoofdstereo ook prettig voor je oren. Maar dat is bijzaak.

Site: www.logitechg.com

Boss-gitaar

Een gitaar van Boss? We kennen de Japanse knutselfabriek van de gitaareffecten en de gitaarversterkers, maar nu is er dus ook een gitaargitáár met het merkje erop. En meer dan dat, want de EURUS GS-1 is een offset-zessnaar met een ingebouwde polyfone synth-engine. Oftewel: je kunt er de raarste synthesizergeluiden uit tevoorschijn toveren. Vet, maar we twijfelen wel: is het nu een gitaar van Boss of toch vooral een synthesizer van Boss?

Geluiden op www.boss.info

iPhone-camera-grip

Op zoek naar ’s werelds eerste draagbare, professionele iPhone-camera-grip? Hier is de Fjorden! Klik het machientje op je smartphone en je kunt het geheel vasthouden als een ouderwetse camera. Bovendien heeft-ie een two-stage shutter button, een customizable control dial, een zoom lever en nog wat Engelstalige specs. Hij haalde zo’n vijftien keer het doelbedrag op via Kickstarter, want veel lui zochten kennelijk naar ’s werelds eerste draagbare, professionele iPhone-camera-grip.

Check de campagne op www.kickstarter.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 10/2021, hier te bestellen.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws