KIJK Tipt: de Predator Triton 300

KIJK-redactie

15-09-2021 09:00:00

predator triton 300

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Predator Triton 300

predator triton 300

De Predator Triton 300 is een coole laptop. Letterlijk. Volgens het persbericht beschikt de computer namelijk over de nieuwste AeroBlade 3D-ventilator van de vijfde generatie. Deze speciaal ontworpen ventilator is voorzien van 89 metalen bladen van 0,08 millimeter dun, met bionisch vormgegeven vleugelpunten die een grotere luchtdoorstroming met minimale turbulentie mogelijk maken, wat resulteert in een luchtdoorstroming die 55 procent hoger ligt dan bij een kunststof ventilator. Lange zin, die we samenvatten als: cool!

Meer coole specs op www.acer.com

Samsung Smart Keyboard

smart keyboard

Een slank en lichtgewicht toetsenbord voor de smartphone en tablet. Sommige mensen willen dat graag. En speciaal voor hen bedacht Samsung de Smart Keyboard Trio 500: een slank en lichtgewicht toetsenbord voor de smartphone en tablet. Hij is makkelijk mee te nemen, heeft shortcuts voor je favo apps, verbindt met Bluetooth, ziet er gelikt uit, en kost maar 45 euro. Top dus… voor mensen die graag een slank en lichtgewicht toetsenbord voor de smartphone en tablet hebben.

Meer specs op www.samsung.nl

Kickstart: Midnight Slice

pizza slicer

Er zijn veel dingen mis met deze wereld. Maar pizza is er niet een van. Hoewel… Volgens sommige denkers was er een groot probleem met het veelgebruikte pizzawiel. Dat rondvormige mes is namelijk he-le-maal niet ergonomisch correct. Maar daar is nu verandering in gekomen: de Midnight Slice is immers the world’s first ergonomic pizza cutter, tot leven gebracht door zo’n drieduizend backers op Kickstarter. En zo werd de wereld weer net iets minder slecht.

Ontdek de campagne op www.kickstarter.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 9/2021, hier te bestellen.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer KIJK tipt