KIJK Tipt: Samsung Smart Monitor

Laurien Onderwater

15-06-2022 09:15:00

Samsung Smart Monitor

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Samsung Smart Monitor

Samsung Smart Monitor

Sunset Pink. Dat is de kleur van Samsungs nieuwe Smart Monitor M8. Hij is óók verkrijgbaar in Warm White, Daylight Blue en Spring Green – maar laten we eerlijk zijn: iedereen kiest voor Sunset Pink. Het slimme alles-in-een-scherm van 32 inch is uitgerust met UHDresolutie en een SlimFit Cam (magnetisch, draadloos, voorzien van gezichtsherkenning en automatische zoomfuncties). Kost je 800 euro, maar dan heb je dus wel een monitor in Sunset Pink.

Meer plaatjes op www.samsung.com

Sony Linkbuds

Sony Linkbuds

Luister naar de wereld. De LinkBuds van Sony houden je namelijk in contact met je omgeving. De ringdriver heeft immers een open diafragma, waardoor ook wat er om je heen gebeurt duidelijk hoorbaar blijft. Met deze draadloze doppies luister je dus naar de nieuwe single van Harry Styles én naar de altijd-zwetsende-vrienden-encollega’s om je heen. Een soort tegenhanger van noise reduction, of zo. Klinkt goed, toch?

Heb je er oren naar? Bekijk dan www.sony.nl

De dieetmythe

de dieetmythe

Waarom werken de meeste diëten niet? Waarom komt de ene persoon aan, ook al eet hij of zij heel gematigd, en kan de ander maar door schranzen? Deze en meer vragen beantwoordt geneticus Tim Spector in dit boek.

Uitgeverij Nieuwezijds

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in de zomereditie van KIJK.

Tekst: KIJK-redactie/Rik PetersPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis