KIJK Tipt: Sonic the Hedgehog Green Hill Zone Set

KIJK-redactie

16-03-2022 09:00:00

LEGO Sonic the Hedgehog

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Oral-B iO10

Oral B tandenborstel

Op het plaatje hiernaast staat géén tandenborstel. Nee. Op het plaatje hiernaast staat ‘de ultieme oralegezondheidscoach’. De iO10 van Oral-B heeft namelijk niet alleen een linear magnetic drive, een bi-modal smart pressure sensor en een redesigned brush head, maar ook iOSense-technologie. En dit betekent dat het hebbeding allerlei poetsdata verzamelt, die naar een app stuurt, en je zo tips en trucs kan geven om nóg beter te poetsen. Pardon, om nog beter voor je orale gezondheid te zorgen.

Site: www.oralb.nl

Sonic the Hedgehog Green Hill Zone Set

Sonic the Hedgehog Green Hill Zone Set

Sonic. Die bestaat ook nog. Ooit was de egel een personage in een coole videogame. Nu is hij een personage in een coole videogame én in 634 totaal niet coole videogames. En in wat films. O, en in een nieuwe bouwset van LEGO. In deze Sonic the Hedgehog Green Hill Zone Set maak je met 1125 stukjes een versimpelde versie van de Green Hill Zone uit Sonic the Hedgehog. Oftewel: het allereerste Soniclevel uit het allereerste Sonicspel. Cool.

Je moet snel gaan, naar www.lego.com

Samsung Galaxy Tab A8

GalaxyTab A8

Volgens Samsung is de Galaxy Tab A8 de meest gestroomlijnde en krachtige Tab A tot nog toe. Nu weten wij ook niet wat een Tab A dan precies definieert, maar het klinkt toch behoorlijk indrukwekkend. En eerlijk: een lichtgewicht design, een 10,5-inch-scherm, een screen-to-body ratio van 80 procent, een 10 procent sterkere CPU, tot 128 gigabyte aan interne opslag, een sterke batterij én fast charging klinken in elk geval gestroomlijnd en krachtig.

Meer specs op www.samsung.com

LG DualUp Monitor

LG monitor

Speciaal voor thuiswerkers. De LG DualUp Monitor heeft immers een Square Double QHD-beeldscherm met een 16:18-beeldverhouding. Dat twee-displays-op-elkaar-ontwerp helpt bij het multitasken, spaart bureauruimte én zorgt ervoor dat je het hoofd niet van links naar rechts hoeft te zwiepen (wel nog van boven naar beneden, natuurlijk, maar LG suggereert dat dit minder slecht is voor je nek). Grappig detail: het toestel werd geïntroduceerd tijdens een virtuele persconferentie – vast ook speciaal voor ‘thuiswerkers’.

Info op www.lg.com

Lenovo Smart Clock Essential

Lenovo wekker

Privacy is erg belangrijk. Zeker in de slaapkamer. Daarom heeft de Lenovo Smart Clock Essential géén ingebouwde camera, zodat jij je altijd veilig voelt. Vreemd genoeg is de slimme wekker dan wel weer uitgerust met de stemassistent Alexa. Goed, er zit ook een mute switch for mics op, maar uit voorzorg kun je toch maar beter stoppen met babbelen in je slaap.

Kijk stilletjes op www.lenovo.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 3/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws