KIJK Tipt: Sonos Beam (Gen 2)

KIJK-redactie

22-12-2021 09:00:00

Sonos Beam

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Dankzij de microben

dankzij de microben

In dit boek beschrijft bioloog Marc-André Selosse de samenwerking tussen microben en planten, microben en dieren, en de rol van deze kleine wezens in ecosystemen en in onze voeding.

Vonk Uitgevers

Author Clock

author clock

Sommige klokken zeggen je hoe laat het is. En sommige klokken vertéllen je hoe laat het is. De Author Clock valt in die laatste categorie. In plaats van je gewoon een cijferplaat met wijzers te tonen, hoest deze wekker namelijk elke minuut een literair citaat met een tijdsverwijzing op. Hij put daarvoor uit duizenden boeken, uit honderden jaren, uit tientallen genres… en uit de portemonnee van zo’n zesduizend investeerders op Kickstarter.

Ontdek de campagne op www.kickstarter.com

Sonos Beam (Gen 2)

sonos beam

Je hebt nooit genoeg soundbars. Tenzij je al een soundbar hebt. Want één soundbar is eigenlijk wel genoeg. Maar… de Beam (Gen 2) van Sonos is dus een nieuwe soundbar. Hij dompelt je onder in 3D-geluid, laat zich makkelijk installeren, is strakker en slimmer dan zijn directe voorganger, werkt met meer dan honderd streamingdiensten, én wordt geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Eerlijk is eerlijk: lekker veel soundbar voor één apparaat.

Meer dan genoeg soundbars op www.sonos.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 1/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws