KIJK Tipt: wakkermaaklamp Halo Rise

KIJK-redactie

11 January 2023 09:00

Halo Rise

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Zzz

Halo Rise

Je vraagt je soms af hoe de oermens het voor elkaar kreeg. Elke nacht een oogje toeknijpen – maar dan zónder een kussen met ingebouwde white-noise-machine, zonder verwarmde onderdeken, zonder neusgat-openhoud-apparaat tegen het snurken, en vooral zonder de Halo Rise van Amazon. Deze nieuwe toverdoos biedt namelijk een no-contact slaapmonitor, een slimme wekker én een wakkermaaklamp in één vernuftig systeem, dat bovendien mooi staat op je nachtkastje. Ideale instapper voor iedereen die het eens wil proberen, dat slapen.

Check: www.amazon.com

Contentcamera

vlogcamera

Alles voor de content. De ZV-1F is namelijk een vlogcamera gericht op beginnende content creators. Want hij heeft: een ultra-wide primelens voor je selfies, een creative-look-functie voor je favoriete sfeertjes, een soft-skin-effect dat automatisch je rimpels wegveegt en je huid bijkleurt, een productshowcase– instelling voor vloeiende focusovergangen naar je gesponsorde producten, een shotmarks-optie voor je kant-en-klare socialmediaclips, en buzzwords-buzzwords-buzzwords voor de rest van je content.

Meer specs op www.sony.nl

Dieren blootgelegd

dieren blootgelegd

Kunstenaar Arie van ’t Riet maakt met zijn röntgenfoto’s van dieren allerlei bijzonderheden in hun binnenste zichtbaar. Tot en met 12 maart 2023 te bekijken in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

Natuurhistorisch Museum

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 1/2023.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt