Dit bedrijf heeft een ‘volwassen robot’ ontworpen

Laurien Onderwater

09-06-2017 16:00:26

Arlan Robotics

Arlan Robotics heeft een robot ontwikkeld die alleen voor volwassenen is bedoeld. En, ja, het is wat je denkt dat het is.

Tja, het zat er natuurlijk een beetje aan te komen. Niet een robot die je het werk uit handen neemt, maar juist een die je een job geeft. Een blow job welteverstaan. Het Britse bedrijf Arlan Robotics heeft een seksrobot speciaal voor dit klusje ontwikkeld.

Niemand durfde

Volgens de maker ervan, die een ingenieursdiploma heeft, krijg je genoeg hits als je in een zoekmachine sex robot intikt, maar heeft geen enkel groot bedrijf de stap genomen om de bots daadwerkelijk te produceren. ‘Dus’, dacht de beste man, ‘neem ik het heft in eigen handen.’ En zo ontstond zijn bedrijf.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Arlan, zoals de Brit hoogstwaarschijnlijk heet maar zijn naam is nergens te vinden, zegt dat hij zich bewust is van het feit dat dit een redelijk ongemakkelijke uitvinding is. Maar toen hij zag hoe populair zijn prototype was, wist hij dat de robot op de markt moest komen.

Vacuüm

Om tot de perfecte robotmond te komen, keek Arlan eerst naar een gesloten model. Er was wel een klein probleem bij dit ontwerp: de interne luchtdruk creëerde een vacuümafdichting wanneer er iets in de mond werd gestopt. En, ja, dat kan een pijnlijke zaak worden. Maar met een klepje dat de lucht kan laten ontsnappen, was dit probleem zo opgelost.

The Arlan Robotics Service Droid 1.0 kan vanaf nu worden vooruitbesteld. Gezien het feit dat deze robot 1.0 is, zal het ons niks verbazen dat er nog een 2.0-versie uitkomt. En wat voor capriolen die allemaal zal kunnen uithalen?

Bronnen: Arlan Robotics, IFLScience

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer (geen verzendkosten). Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Filmpjes