Wat is het beste tech-idee van 2022? Stem!

Laurien Onderwater

29 August 2022 10:45

beste tech-idee 2022

KIJK en EW zijn op zoek naar het beste technologische idee van eigen bodem en hebben daarbij je hulp nodig. Welk hoogstandje verdient dit jaar een podium? Stem nu!

In Nederland werken tal van studententeams en startups aan technische innovaties die het leven net een beetje makkelijker maken. Welke van deze hoogstandjes verdienen volgens jou een plekje in de spotlight? Samen met weekblad EW is KIJK op zoek naar hét beste tech-idee van het afgelopen jaar. En jij kunt ons hierbij helpen door je stem uit te brengen!

Wie wordt de publiekswinnaar?

De redacties hebben een longlist van twintig inspirerende tech-ideeën van eigen bodem samengesteld. Deze lijst is tot stand gekomen in samenspraak met onafhankelijke experts, technische universiteiten en instanties die startups een plek geven. Wie de genomineerden zijn, lees je hier.

Van 18 augustus tot en met 14 september kun je op je favoriete idee stemmen. Daarbij maak je ook nog eens kans op één van de tien bol.com-cadeaubonnen! De bedenker van het idee met de meeste stemmen mag zich publiekswinnaar noemen.

Ga daarom snel naar kijkmagazine.nl/tech2022 en breng je stem uit!

Wie wordt de jurywinnaar?

Daarnaast heeft KIJK een vakkundige jury samengesteld, bestaande uit Anouk Vos (cyberdeskundige), Jim Heirbaut (De Ingenieur-redacteur), Jacqueline van den Ende (CEO van Carbon Equity) en wetenschapsjournalist en presentatrice Anna Gimbrère. Deze experts zullen elk idee een cijfer van 1 tot en met 10 geven. De bedenker van het idee met het hoogste gemiddelde cijfer mag zich jurywinnaar noemen.

In KIJK 12/2022 maken we de winnaar en de runners-up bekend. Deze editie ligt vanaf 17 november in de winkel.


Meer Beste Tech-Idee