KIJK Live! 5 – de foto’s

kijkmagazine

22 januari 2014 11:00

Gisteren was de vijfde editie van KIJK Live! Bekijk nu de foto’s!

Het was weer een goede aflevering van ons evenement KIJK Live! gisteren. Vier sterke sprekers, heel diverse onderwerpen, weer een betrokken publiek, en gelukkig deze keer nauwelijks problemen met het geluid. Daarnaast hadden we voor het eerst een livestream, iets wat we natuurlijk hopen vaker te kunnen doen.

Erik de Klein maakte weer een mooie fotoreportage van de avond. Een selectie.

kijk-live-arnd-marijnissen

Systeembeheerder en hacker Arnd Marijnissen mocht het spits afbijten. De strekking van zijn betoog: “Hoe de robuustheid van internetarchitectuur wordt ondermijnd door politieke waan en goedbedoelde onkunde.”

KIJK Live! - Annelies Kleinherenbrink

Als slot van de avond vertelde Annelies Kleinherenbrink van de Universiteit van Amsterdam over hoe wetenschappers die zich met sekseverschillen bezighouden de veranderlijkheid van de hersenen in hun onderzoek lijken te negeren. Lees er meer over in het coverartikel van KIJK 2/2014!

Ook een keer bij KIJK Live! zijn? De zesde editie wordt gehouden op woensdag 19 februari. Geef je op via de site Meet-up! Ben je verhinderd op 19 februari? KIJK Live! #7 staat gepland voor 19 maart. Hiervoor kun je je ook al opgeven.

Foto’s: Erik de Klein










Meer Nieuws