Ze zijn er weer: de KIJK en Know How-scheurkalender!

Laurien Onderwater

07 September 2021 09:00

scheurkalenders 2022

Het duurt nog een paar maanden voordat we het nieuwe jaar inluiden. Toch kun je niet vroeg genoeg zijn met het in huis halen van je favoriete scheurkalender.

Ze liggen weer in de schappen en zijn te bestellen in onze webshop: de scheurkalenders van KIJK en Know How! Hierin word je elke dag getrakteerd op een verrassend feitje uit de wereld van wetenschap en technologie. 

KIJK-kalender 2022

Dat de KIJK-kalender vol met interessante onderwerpen staat, bewijzen deze vragen waarop antwoord wordt gegeven: Vertonen andere dieren ook gezichtsexpressies? Beïnvloeden nucleaire proeven het weer? Ben je gewichtloos in het midden van de aarde? Waardoor worden scheermesjes bot? Welke dieren herkennen zichzelf in de spiegel? Mag je planten in de volle zon water geven? Waarom wordt lichaamshaar niet net zo lang als hoofdhaar? Waarom dumpen vliegtuigen soms brandstof?

Know How-kalender 2022

Maar ook de Know How-kalender 2022 barst weer van de fijne brainsnacks. De redactie heeft 365 superleuke weetjes voor je verzameld in deze scheurkalender. Hang hem op het toilet, in de keuken, of op kantoor.

De scheurkalenders 2022 zijn hier met gratis verzending* te bestellen.

*Gratis verzending naar adressen binnen Nederland


Meer KIJK tipt