KIJK tipt: blitse bubbelmachine

KIJK-redactie

17 April 2024 09:00

Infizz Fusion Sage

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij. Deze keer: het is borreltijd met deze prikdrankjesmaker.

Borrelaar

InFizz Fusion

Borreltijd! De InFizz Fusion is de eerste prikdrankjesmaker van Sage Appliances. Volgens de makers is het wetenschappelijk bewezen dat bruisende dranken lekkerder zijn dan niet-bruisende dranken, dus dat geloven wij meteen. En daarom kun je met deze blitse bubbelmachine allerlei drankjes laten pruttelen: van water tot sapjes, van mocktails tot cocktails, en van limonade tot nog meer limonade. Ideaal voor iedereen die van borrels houdt, in beide betekenissen van het woord.

Kost ongeveer 200 euro op sageappliances.com

Contentknopjes

De Bridge Cast X van Roland is een krachtige desktopinterface en verbindingshub waarmee streamers hun set-up kunnen versimpelen en hun content kunnen verbeteren. Hij heeft namelijk meerdere USB-C-, HDMI- en audiopoorten (voor gelijktijdige verbinding met computers, spelconsoles en andere apparaten), een zestal toewijsbare bedieningspads (voor het activeren van geluidseffecten, achtergrondmuziek of OBS-commando’s) en een speciale app (voor audioprocessing, voice-transformer-instellingen en Game EQ-presets). Het doelpubliek is duidelijk: content creators. Nou ja, én mensen die van lichtgevende knopjes houden.

Bij interesse surf je naar roland.com

Dichter bij het zwarte gat

Zwart gat

De extreme eigenschappen van zwarte gaten zijn de inspiratie geweest voor tal van verhalen, films en games. Van 21 maart tot en met 5 januari 2025 staat Rijksmuseum Boerhaave in Leiden in het teken hiervan.

Meer info op rijksmuseumboerhaave.nl

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 4/2024.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Openingsbeeld: Sage Appliances

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt