KIJK tipt: gamebril

KIJK-redactie

16 August 2023 09:00

Man draagt de gamebril van Razer

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij. Deze keer: een bril voor gamers.

Gamebril

Afbeelding van gamebril Razersuperfuture

Komen gamers te weinig buiten? Niet als het aan Razer ligt. Deze nieuwe Razersuperfuture is namelijk een zonnebril voor spelletjesspelers. Hij biedt een mask-like silhouette geïnspireerd door sportswear pieces, maar dan met urban streetwear vibes – of zoiets. Belangrijker is dat de fotochrome lenzen donkerder worden als er zonlicht op valt, maar dat ze óók gewoon een blauwlichtfilter hebben om je ogen te beschermen tijdens lange spelsessies. Want je kúnt naar buiten, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Gelimiteerde oplage op razer.com

Boomboxer

Foto van JBL Boombox 3

Je bekende boombox, maar dan beter. Anders dan de voorgangers is de JBL Boombox 3 namelijk wél uitgerust met wifi, waardoor je muziek kunt streamen en tegelijk je telefoon kunt gebruiken. Ook zit er een self-tuning-functie op, die automatisch detecteert in wat voor omgeving jij je bevindt en het geluid daarop aanpast. Én het is de eerste draagbare JBL-luidspreker met Dolby Atmos, voor een ruimtelijke geluidservaring. Inderdaad: je bekende boombox, maar dan beter.

Check gerust ook jbl.nl

Dubbelspion

Poster Dubbelspion-expositie

Deze expositie, tot en met 7 januari 2024 te bezoeken in het Vrijheidsmuseum in Groesbeek, toont hoe geheime diensten in oorlogstijd desinformatie tot een kunst verhieven met behulp van overgelopen spionnen.

Meer info op: vrijheidsmuseum.nl

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 8/2023.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt