KIJK Tipt: headset ontwikkeld door professionele e-sporters

KIJK-redactie

18 October 2023 09:00

Vrouw draagt PRO X 2 Lightspeed headset

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij. Deze keer: een headset voor gamers.

Toppie-koppie

De PRO X 2 Lightspeed Wireless Gaming Headset van Logitech G

Het toppunt van gaming-audio. Zo beschrijft Logitech G de PRO X 2 Lightspeed Wireless Gaming Headset. Deze koptelefoon voor spelletjesspelers is immers ontwikkeld in samenwerking met professionele e-sporters. Het opvallendste resultaat daarvan zijn de nieuwe Pro-G Graphene Audio Drivers: lawaaimachines die garant zouden staan voor geweldige sound reproduction accuracy, time to signal accuracy en distortion reduction – zodat de dragers nóg beter worden in hun videogames. Wij hebben er in elk geval wel oren naar.

Gamers hollen naar logitechg.com

Chewie

Chewbacca Display Model van LEGO

Een Chewbacca van LEGO. Het Chewbacca Build-and-Display Model werd eerder dit jaar al gepresenteerd op San Diego Comic-Con en is nu eindelijk verkrijgbaar. Kopers krijgen meer dan tweeduizend steentjes, waarmee ze zelf de beroemde Wookiee kunnen nabouwen, inclusief zijn vertrouwde bowcaster en kogelriem. Het uiteindelijke knutselwerkje is ongeveer 46 centimeter hoog en 18 centimeter breed. Fijn cadeautje voor jezelf én voor de veertigste verjaardag van Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi.

Kost je iets meer dan 200 euro op lego.com

Uitgestorven

Cover van Uitgestorven, effen groene achtergrond met een in geel getekende plant erop

Botanici Maarten Christenhusz en Rafaël Govaerts nemen je in dit boek mee op een reis rond de wereld en presenteren hoe plantenjagers soorten ontdekken waarvan men aannam dat ze niet meer voorkwamen.

Meer info op bijvoorbeeld bruna.nl

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 10/2023.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Openingsbeeld: Logitech

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt