KIJK tipt: schoonmaakrobot kan stofzuigen, dweilen én stoomreinigen

KIJK-redactie

06 March 2024 09:00

Schoonmaakrobot Bespoke Jet Bot Combo

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij. Deze keer: deze roboboener is een echte alleskunner.

Vloerpoetser

Bespoke Jet Bot Combo schoonmaakrobot

Nieuwe schoonmaakrobot! Deze keer is het de Bespoke Jet Bot Combo van Samsung: een stofzuiger én dweiler én stoomreiniger, voorzien van geavanceerde kunstmatige intelligentie. De roboboener ontwijkt obstakels van één centimeter groot, herkent ruimtes en vlekken, onderscheidt harde vloeren van tapijten, en staat daardoor garant voor een efficiënte geautomatiseerde schoonmaak. Klinkt bijna te schoon om waar te zijn.

Binnenkort te bestellen op samsung.com

Zonnewijzer

special edition motorola edge 40 neo

Het is niet gek als het je nog niet was opgevallen. En het is ook niet gek als je er zelfs nog niet van had gehoord. Maar peach fuzz is dus wel de Pantone Colour of the Year 2024! Volgens de bedenkers echoot deze subtiele en sensuele perziktint ons aangeboren verlangen naar nabijheid en verbinding, dus dat zullen we dan maar gewoon geloven. Hoe dan ook: de telefoon hierboven, de special edition motorola edge 40 neo, die hééft die kleur dus gewoon!

Meer marketing op pantone.com

De schepping van de wetenschap

Schilderij met een meteoor

Religie en wetenschap bijten elkaar niet alleen; ze hebben gek genoeg ook vrij veel met elkaar gemeen. Hoe dat zit, krijg je tot en met 2 juni 2024 uitgelegd in Museum Catharijneconvent in Utrecht.

Meer info op catharijneconvent.nl

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 3/2024.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Openingsbeeld: Samsung

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt